Home Camioane americane
Camioane americane
Camioane americane PDF Imprimare Email
Camioane americane
Scris de andreibitculescu   
Vineri, 18 Martie 2011 07:32
Camioanele americane au fost concepute pentru a putea transporta marfa, atat in interiorul tarii cat si in afara acesteia. Camioanele americane nu au avut un impact atat de mare precum cel de astazi de la inceput, deoarece americanii nu dorea sa transporte nimic cu uriasele masini, zgomotoase. Marea majoritate a persoanelor s-a plans de faptul acestea incurca foarte mult traficul si polueaza foarte mult, atat olfactiv cat si auditiv. Aceste camioane, in defavoarea faptului ca nu au avut un succes imediat au continuat sa existe.

Astazi camioanele americane sunt mai multe decat utile. Camioanele americane au ajuns sa fie foarte utilizate in singurul scop creat, acela de a ajuta oamenii la transportul marfurilor. Cu toate astea, aceste camioane americane , au ajutat foarte mult la dezvoltarea vietii oamenilor si la mentinerea acesteia. Avand in vedere ca cel putin in Europa exista tari care practic traiesc doar din import, aceste ne fiind capabile sa-si dezvolte o economie proprie din pricina conducerii sale. Romania este tara care a fost lovita teribil de acest fenomen.

Nu putini sunt aceia care isi amintesc ca Romania inaintea anilor ’90 reusea sa cultive suficient grau si cereale pentru a hranii 80% din Europa. Teritoriul Romaniei nu s-a diminuat atat de mult incat sa spunem ca nu mai avem terenuri agricole. Terenurile agricole au fost folosite pentru deschiderea a multitudinilor de afaceri care ulteriaor au fost abandonate din pricina crizei financiare care a lovit serios pe toate planurile.

Romania este una din multele tari care are nevoie de sprijin aproape tot timpul. Dintr-un razboinic de frunte cum era in urma cu 21 ani, astazi Romania a devenit o babuta cu bastonul rupt si lipit, bolnava pana si la ultimul fir de par. Camioanele americane in tari ca acestea si-au gasit locul, deoarece foarte multa lume le cumpara la preturi enorme, apoi cumpara si produse pe care le transporta cu aceste camioane americane. Apoi lichiditatile scad, deoarece nu au fost distribuite corespunzator.
 


Sondaje

Ti-ar place sa conduci un camion?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com